De werkenbij-site van één van de grootste werkgevers van Amsterdam: GVB

GVB is met haar 122 jarig bestaan een absoluut begrip in Amsterdam. Het blauw-wit is bijna zo kenmerkend voor het straatbeeld als de grachten en gevels. Als Amsterdams bureau zijn we dan ook apetrots dat we GVB hebben mogen verwelkomen als opdrachtgever.

De uitdaging

GVB vervoert inmiddels al 1.000.000 reizigers per dag, terwijl Amsterdam hard doorgroeit. Met maar liefst 5000 medewerkers werkt GVB aan betere bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit voor mensen in Amsterdam en omgeving. Nu, en in de toekomst.

Het vervoersbedrijf was daarom op zoek naar een werkenbij-site als belangrijke pilaar om deze groei te ondersteunen. Het was hierbij essentieel dat de site volledig zou worden geïntegreerd in de backoffice van de HR afdeling middels API-koppelingen, om de processen zoveel mogelijk te stroomlijnen en te automatiseren.

Daarnaast zag men de nieuwe werkenbij-site als een belangrijke etalage voor GVB als werkgever in het kader van Employer Branding.

WerkenBijGVB op multiple devices

Weg met saaie vacatures!

Een werken-bij site draait natuurlijk om de vacatures. Hoe maak je de potentiële kandidaat enthousiast voor de positie?

We ontwierpen een boeiende, gebruiksvriendelijke vacature-pagina die duidelijke informatie biedt maar tegelijktijd ook toegankelijk is. Om te breken met het saaie, traditionele "text-heavy" format van vacatures gaven we de pagina's veel grafische elementen zoals iconen, fotografie en video. Het resultaat is een prettig en "menselijk" karakter.

WerkenBijGVB Vacatures
WerkenBijGVB Vacatures

Zelf aan het stuur

Via een API koppeling met het CRM systeem van GVB wordt de inhoud van vacatures automatisch geïmporteerd in de website. Met de professionele WordPress setup van Super Interactive kunnen de beheerders van de site eenvoudig vacatures verder verrijken met foto's, video, locatie-informatie, verhalen van collega's, etc.

Beheerders hebben zelf volledige controle over hoe de vacature eruit ziet. Zo kunnen ze deze zelf volledig optimaliseren voor zoekmachines en campagnes.

Custom landingpages voor WerkenBijGVB