Een digitaal platform voor het NBC Congrescentrum

Midden in Nederland ontvangt het NBC Congrescentrum jaarlijks honderdduizenden gasten. Of het nou gaat om het organiseren van een vergadering voor een kleine groep, of een event voor duizenden genodigden; bij het NBC Congrescentrum vind je altijd de juiste locatie en de perfecte gastvrijheid.

De uitdaging

De nieuwe website moest een duidelijk beeld geven van het belangrijke onderscheidend vermogen van het NBC Congrescentrum op het gebied van gastvrijheid en innovativiteit. Welke wens een klant ook heeft, NBC biedt altijd een oplossing.

Daarnaast was een belangrijke doelstelling van de nieuwe site dat deze een uitstekende basis zou vormen voor de doorlopende online-marketing activiteiten van het NBC Congrescentrum.

NBC Congrescentrum op meerdere devices

Kleuren

Bij het design van de look-and-feel van de nieuwe website werd ook het de kleurgebruik onder de loep genomen. Het doel was om een digitale stijl te ontwikkelen die zakelijk is, maar tegelijkertijd ook toegankelijkheid en innovativiteit uitstraalt.

#3E81FF
#86774D
#F5F2EA
#3C3C3B
#FFFFFF

Ruimte voor elke gelegenheid

Iedere ruimte die NBC Congrescentrum biedt, van vergaderzaal tot evenemnentenhal, heeft op de nieuwe site een eigen landing page. Deze is opgezet als een op zichzelf staande mini-site specifiek voor die ruimte.

Op één pagina vind je als bezoeker alle informatie over gelegenheden waarvoor de ruimte geschikt is, inzicht in de mogelijkheden qua opstellingen, sfeerimpressies en praktische informatie.

NBC Congrescentrum UI homepage
NBC Congrescentrum UI ruimte

Eén ruimte, oneindig veel mogelijkheden

Welke gelegenheid of wensen je als event-organisator ook hebt, het NBC Congrescentrum kan het faciliteren. Om dit bijzondere onderscheidend vermogen goed op de site over te laten komen toont de landing page van een ruimte tal van mogelijke opstellingen. Zo kun je als bezoeker inspiratie op doen over de eindeloze mogelijkheden voor jouw event.

Opstellingen voor NBC Congrescentrum
Opstellingen voor NBC Congrescentrum
Opstellingen voor NBC Congrescentrum
Opstellingen voor NBC Congrescentrum
NBC Congrescentrum op iPhone
NBC Congrescentrum op iPad

Flexibele landing pages

Flexibele Landing pages geven de online marketeers van het NBC Congrescentrum de mogelijkheid om campagnes op te zetten die gericht zijn op zeer specifieke zoektermen, doelgroepen en use-cases. Ze zijn eenvoudig te realiseren met vooraf gedefinieerde componenten.

Custom landingpages voor NBC Congrescentrum

Een live event, maar dan thuis op de bank

NBC Congrescentrum verzorgt niet alleen fysieke bijeenkomsten, maar ook virtuele. Op het nieuwe digitale platform kun je als bezoeker via perfect geregelde live-streams ook op afstand dezelfde gastvrijheid en innovativiteit ervaren die zo kenmerkend is voor het NBC.

Live Streams NBC Congrescentrum