Het digitale platform van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging

De Jagersvereniging werd opgericht in 1904 en is de belangenbehartiger van jagers, voorjagers en wildbeheereenheden in Nederland. Een nieuwe communicatie-strategie en huisstijl brachten de behoefte aan een nieuwe, innovatieve website.

De uitdaging

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging wilde met de nieuwe website de rol van jagers in de maatschappij zichtbaarder maken. Daarnaast wilde de vereniging een opinie- en informatie platform creëren om haar positie in de online discussie omtrent jagen te verstevigen en een genuanceerd beeld te brengen van de jacht in Nederland.

Jagersvereniging op meedere devices

Een schat aan informatie

Onze nieuwe content-strategie stelde de decennia aan kennis van de vereniging op het gebied van natuur, wild en jacht van de vereniging centraal. Daarnaast werd de site ook een belangrijke plek om de mensen en de verhalen achter de jacht te tonen.

De site is ook een platform voor leden. Men vindt er activiteiten en nieuws, maar ook tal van praktische informatie over regelgeving en de vele lokale Wildbeheereenheden (WBE's) in Nederland.

Jagersvereniging UI homepage
Jagersvereniging UI nieuwspagina

Wild op de kaart

Het culinaire aspect van wild komt ook uitgebreid aan bod in de vorm van recepten en Wild Op De Kaart. Dit project, opgestart vanuit de Jagersvereniging en eveneens door ons ontwikkeld, toont honderden aanbieders van wild in Nederland: winkels, restaurants en jagers.

De partijen vinden elkaar onderling ook via het platform; al het wild in een winkel of restaurant komt immers bij een jager vandaan.

Bekijk Wild op de Kaart

Wild op de kaart van Jagersvereniging