De expert in maatwerk Statamic CMS websites

Overweeg je Statamic CMS voor je nieuwe website of applicatie? Geweldig! Statamic is absoluut een sterke keuze, en wij staan klaar om je verder te helpen. We begrijpen dat een CMS alleen niet genoeg is en je waarschijnlijk zoekt naar een ervaren en betrouwbare partner voor het design en de ontwikkeling van je project.

Bij Super Interactive begrijpen we de technische aspecten van jouw project. We zorgen voor een robuuste en professionele technische basis en integraties met andere systemen, zoals via API's. Maar we gaan verder dan dat. We zijn een strategische partner die jouw bedrijf begrijpt en met je meedenkt. We willen een verlengstuk van jouw organisatie zijn.

Super Interactive hecht veel waarde aan langdurige en diepgaande samenwerkingen. Naast onze expertise in Statamic, bieden we een uitgebreid dienstenpakket, waaronder digitale strategie, UX/UI design, Statamic development, Statamic hosting en Statamic onderhoud (SLA). Klaar om jouw visie tot leven te brengen en samen te groeien?

Maatwerk Statamic development

Wat is Statamic

Statamic is een modern, eenvoudig te gebruiken en zeer aanpasbaar CMS en een krachtige tool voor het creeëren, managen en publiceren van content. Statamic is een game-changer. Het past zich aan je behoeften aan en groeit met je mee.

De voordelen van Statamic:

  • Gebruiksvriendelijker dan WordPress voor content-editors
  • Flexibeler dan WordPress voor complexere projecten
  • Schaalbaar, razendsnel en berekend op veel traffic
  • Compleet zoekmachine-geoptimaliseerd
  • Naadloos geïntegreerd in jouw digitale ecosysteem
  • Veilig en in lijn met AVG
  • Een investering voor de lange termijn en een uitstekende basis om op door te ontwikkelen

Maatwerk Statamic koppelingen via API's

Je website staat centraal in je digitale ecosysteem. Denk aan het automatisch doorvoeren van website-aanvragen naar het centrale CRM. Of real-time updates van vacatures vanuit je ATS. We hebben ervaring met integraties met andere CMS'en en e-commerce platformen.

Met Super Interactive's expertise als Statamic ontwikkelaar kunnen we je website integreren met elk systeem dat over een API of webservice beschikt.

WordPress API development
WordPress Security en Privacy WordPress Security en Privacy

Veiligheid en privacy

BBij de ontwikkeling van Statamic websites staat veiligheid centraal. Daarom hanteert Super Interactive strenge normen voor privacy en beveiliging, zowel in ontwikkeling als hosting. Het is essentieel dat uitbreidingen en de Statamic core regelmatig worden bijgewerkt. We bieden daarvoor onderhoudscontracten. Je wordt volledig ontzorgd. Super Interactive heeft ruime ervaring met AVG-implementatie in Statamic projecten. We bieden klanten een in-house ontwikkelde cookie-notificatie en adviseren je gedetailleerd over privacy-aspecten van je Statamic website..

Statamic Multisite

Super Interactive specialiseert zich in het ontwikkelen en onderhouden van Statamic Multisite platformen. De mogelijkheid om meerdere sites onder één Statamic installatie te draaien is vaak de perfecte oplossing; technisch én organisatorisch. Eén applicatie onderhouden, vooral voor een platform met honderden sites, biedt enorme voordelen. Beheerders kunnen makkelijk switchen tussen sites zonder herhaaldelijk in te loggen.

WordPress Multisite development

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op met Bastiaan voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen

Founder, Digitaal Strateeg