Privacy Policy

De website https://superinteractive.nl/ is eigendom van Super Interactive BV.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij zijn ons ervan bewust dat u als bezoeker of klant uw vertrouwen in ons stelt en gaan zorgvuldig om met uw privacy. Dit privacybeleid bepaalt hoe de informatie wordt verwerkt die is verzameld door Super Interactive BV, welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Super Interactive BV kan enkel persoonsgegevens verwerken, doordat er gebruik wordt gemaakt van de diensten van Super Interactive BV, en/of omdat deze zelf bij het invullen van een het formulier op de website worden verstrekt.

Super Interactive BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • IP-adres
  • technische browser informatie
  • cookie ID
  • klik- en surfgedrag
  • voor- en achternaam
  • naam organisatie
  • e-mailadres
  • telefoonnummer

Waarom verwerken we je gegevens?
Op onze worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. We gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren, om mogelijke gevallen van misbruik te identificeren en statistische informatie vast te stellen over het gebruik van de website. Deze gegevens worden (zo veel mogelijk) geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

We verwerken bovenstaande andere persoonsgegevens om telefonisch contact op te kunnen nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via kantoor@superinteractive.com.

Hoe lang worden de persoonsgegevens bewaard?
We bewaren de persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om contact op te nemen en tot een samenwerking te komen. Uw gegevens worden niet langer dan drie maanden bewaard indien er geen overeenkomst tot stand komt.

Cookies
Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • te achterhalen wie onze website bezoekt.*

*Dit wordt echter nooit herleid naar priv├ępersonen of individuen en persoonlijke of zakelijke gegevens.

Er worden op de website cookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics. Deze informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien zij hiertoe wettelijk verplicht is, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Super Interactive BV heeft hier geen invloed op.

Beveiliging
Super Interactive BV maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich (onbedoeld) toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo maakt https://superinteractive.nl/ onder andere gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen.

Natuurlijk helpen wij ook graag verder als er klachten of opmerkingen zijn over de verwerking van de persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in dit privacybeleid
Wij behouden ons het recht voor om de Privacy Policy aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Omdat wij deze verklaring van tijd tot tijd kunnen aanpassen raden wij u aan om deze pagina regelmatig te bekijken zodat u op de hoogte bent van de wijzigingen.

Contact opnemen
Als u meer wil weten of vragen of klachten hebt over onze verwerking van uw persoonsgegevens of dit privacybeleid, dan kunt u (schriftelijk) contact met ons opnemen:

Contactpersoon: Bastiaan van Dreunen
E-mailadres: kantoor@superinteractive.com